2 Temmuz 2015 Perşembe

Eskişehir İnşaat Firmaları:Yazıcılar İnşaat


1987 yılında ticaret hayatına başlayan YAZICILAR grubu, 2000 yılından bu yana da Eskişehir inşaat firmaları arasında aktif inşaat faaliyetlerini sürdürmektedir.

2000 yılından bu yana gerek yüklenici, gerekse yap-sat uygulamalarını başarıyla teslim eden YAZICILAR İNŞAAT, Eskişehir’in yanı sıra Kütahya ve Bilecik gibi çevre illerde de faaliyetlerine emin adımlarla devam etmektedir.

Ortaya çıkardığı tüm eserlerde standartların hep birkaç adım önünde üretim yapan YAZICILAR İNŞAAT son olarak S’Park City Residance projesiyle Eskişehir’i gerçek anlamda ilk Residance projesiyle tanıştırmıştır. Yapı kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda standartların yanı sıra rakiplerinden de sürekli birkaç adım önde yer almayı temel ilke edinen YAZICILAR İNŞAAT, devam eden ve başlayacak olan projelerde de farkını bir kez daha ortaya çıkartmıştır.

Eskişehir inşaat firmaları olarak şehirlere değer katan unsurların başında mimari eserlerin geldiğinin bilinciyle hareket eden YAZICILAR İNŞAAT, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ortaya çıkaracağı yapılarla ilk akla gelen ve ilk tercih edilen kurumlardan biri olmaya devam etmeyi hedeflemektedir.

İletişim:

Adres: Atatürk Cad. No:75/B Odunpazarı/Eskişehir

Telefon: 444 8 992   -  Fax: 0222 220 84 54 

Mail: info@yazicilarinsaat.com.tr

www.yazicilarinsaat.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder