3 Temmuz 2015 Cuma

Eskişehir İnşaat Firmaları: Özlem İnşaat

Eskişehir inşaat firmaları arasında önemli bir yere sahip olan Özlem İnşaat, Özlem Grup'un köklü geçmişinden aldığı güçle, 1990'dan bu yana kalkınmanın yapı taşlarından biri olan inşaat sektöründe, konusunda uzman ekibinin geliştirdiği projeler ile faaliyet gösteriyor.

Eskişehir inşaat firmaları içinde Özlem İnşaat bir ilke imza atarak, apart inşaatları ve işletmeciliğine öncülük etmiştir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi çevresinde 7 ayrı apart otel ve yurt inşaatını değişik zamanlarda bünyesine katan Eskişehir inşaat firması, Eskişehir için en yetkin ve en gerekli hizmeti vererek büyük bir boşluğu doldurmuştur. 1000 kişiyi bulan konaklama kapasitesi ile apart inşaatı sektöründe Eskişehir'in ilk ve en büyük işletmesi olmuştur.

Özlem İnşaat, bir Eskişehir inşaat firması olarak Tek Park AVM adı altında da Eskişehir'in ilk ve tek açık AVM projesini hayata geçirmiştir.

Kuruluşundan bugüne, Eskişehir inşaat sektöründeki ilkleriyle, öncülükleriyle  sadece konut değil yaşam alanı ve yaşam tarzı oluşturma anlayışıyla da binlerce kişinin ve öğrencinin yaşamına değer katmıştır.

İletişim:

Adres: Atatürk Bulvarı No:16/A Odunpazarı/Eskişehir

Telefon: 0 222 221 57 75  -  Fax: 0 222 221 15 10

E-Mail: info@ozlemgrupinsaat.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder