4 Temmuz 2015 Cumartesi

Eskişehir İnşaat Firmaları: Atabir İnşaat Soho Residence Projesi


Eskişehir inşaat firmaları içinde dikkat çeken projelere imza atan Atabir İnşaat, yapımına yeni başlanan Soho Residence projesiyle size çok yakışacak yaşam alanları sunuyor. İsmini sanat, tiyatro ve restauranları ile ünlü olan New York ve Londra'nın merekezinde bulunan Soho Bölgesi'nden alan Soho Residence sanat ve estetiğin eşsiz armonisini Eskişehir'e taşıyor. Eskişehir konut seçenekleri içinde ayrı bir yere sahip olan Soho Residence yaşamın uyumundan ilham alarak geleceğinize keyif taşıyor.

Yaşamsal tüm detayların özenle tasarlandığı Eskişehir'in yeni inşaat projesi Soho Residence, sizi hayattan keyif almak için daha fazlasını istemeye davet ediyor. Soho'nun inanılmak yatırım olanakları ve kira garantisinin yanı sıra sunulan sosyal ve fiziksel imkanları sizi büyüleyecek. Çünkü bu projede aradığınız her şeyi fazlasıyla bulabileceksiniz.

Hayatı keyifli yaşamak isteyenlere özel seçenekler sunan Soho Residence web sayfası Atabir İnşaat'ın dijital ajansı Sıradışı Digital'in imzasını taşıyor.

www.atabirsohoresidence.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder